ABOUT

The short story

Jag har arbetat med original/grafisk produktion i mer än 13 år. Min erfarenhet gör att jag kan arbeta både snabbt och noggrant och jag har genom åren samlat på mig specialistkompetens som gör mig både kreativt och tekniskt kunnig. I mitt arbete har jag haft förmånen att samarbeta med några av de bästa i branschen och som frilans utmanas och utvecklas jag konstant.

 

Vad får ni?

Hjälp inom all typ av grafisk produktion, stort som smått, vare sig det gäller nyproduktion eller uppdatering av befintligt material. Korrektur, annonsproduktion, broschyrer, förpackningsdesign, digitalt material, layout, retusch, dummies, illustrationer, presentationer, manualer, kataloger, magasin etc…

Miscellanious

Tiden jag inte arbetar spenderar jag mestadels med att träna, teckna, måla, läsa och resa. Är medlem av Gothenburg Roller Derbys sedan 2010 och tävlar med föreningens A-lag, både inom svenska elitserien och internationellt. Har spelat 4 Svenska Mästerskap (2012-2016) och en världscup (Dallas 2015). Har genom åren innehaft poster som styrelseordförande, PR-ansvarig, kapten för A-laget samt tränare. Via mina resor försöker jag ständigt vidga mina vyer genom att skapa kontakter internationellt och lära mig mer om olika kulturer och människor.